Education

Design & Students

Wunderkammer

Works & Treasures

Design Culture

Hosting/ consulting

Collection

Industry & Trade

Aanbevolen

Publications Alumni

Automobilia

Car= cult/ see gems

Liefhertje en de Grote Witte Reus

>Design Culture

LhGWR organiseert exposities en bijeenkomsten waarbij de ontwikkeling van (jonge) kunstenaars centraal staat en waarbij zij op artistiek inhoudelijk gebied een podium vinden. Sinds november 2011 is LhGWR gevestigd in een ruim pand vlak bij station Hollands Spoor. In het souterrain is een aparte projectruimte voor procespresentaties, film en installaties.
De winkel voert handgemaakte, unieke en vernieuwende producten. Het assortiment varieert van fashion- en modeaccessoires tot keramiek en interieuraccessoires. Naast topontwerpers vind je er nieuwkomers en jonge ambitieuze professionals die reeds enige naam en faam genieten. Een zijkabinet is geheel geweid aan boeken, veelal bijzondere uitgaven in kleine oplage: bijzondere fotoboeken en de uitgaven van FW, Onomatopee en Roma.
Met regelmaat vinden er bij Liefhertje en De Grote Witte Reus activiteiten plaats zoals speeddates, presentaties en discussies die voor iedereen toegankelijk zijn.
Een selectie van kunstenaars die hebben geëxposeerd bij LhGWR: Sarah Carlier, Pierre Derks, Johan Gustavsson, Timon van der Hijden, Gijs Kast, Christian Kryl, Natascha Libbert, Marsel Loermans, Karin Mientjes, Krista van der Niet, Martyn F. Overweel, Ahmet Polat, Isabella Rozendaal, Marleen Sleeuwits en Nadine Stijns.

Mijn link met LhGWR is, naast die van geïnteresseerd bezoeker en klant (met name van het boekenkabinet), dat ik bestuurslid ben.

Bezoek de site van Liefhertje en de Grote Witte Reus

 

Foto’s © LhGWR