Education

Design & Students

Wunderkammer

Works & Treasures

Design Culture

Hosting/ consulting

Collection

Industry & Trade

Aanbevolen

Publications Alumni

Automobilia

Car= cult/ see gems

Maandelijks ontwerperscafé van de BNO. Sprekers wordt gevraagd een presentatie te geven van ca. één uur waarna café gehouden wordt. Jaarlijks terugkerende thema's zijn de 'nieuwe lichting', een selectie van juist afgezwaaide eindexamenkandidaten en de nieuwjaarsavond met een bijzondere activiteit zoals een wii-tenniscompetitie of een minigolftournooi

Zefir7 Kring BNO

Maandelijks ontwerperscafé van de BNO. Sprekers wordt gevraagd een presentatie te geven van ca. één uur waarna café gehouden wordt. Jaarlijks terugkerende thema’s zijn de ‘nieuwe lichting’, een selectie van juist afgezwaaide eindexamenkandidaten en de nieuwjaarsavond met een bijzondere activiteit zoals een wii-tenniscompetitie of een minigolftournooi

Expositie, winkel en ontmoeting zijn te vinden onder één dak in een toegankelijke atmosfeer op één van de meest actuele locaties in Den Haag: bij Hollands Spoor. LhGWR brengt kunst en publiek samen door exposities en bijeenkomsten te organiseren. Hang-out van fotgraferende en ontwerpende kunstenaars.

Liefhertje en de Grote Witte Reus

Expositie, winkel en ontmoeting zijn te vinden onder één dak in een toegankelijke atmosfeer op één van de meest actuele locaties in Den Haag: bij Hollands Spoor. LhGWR brengt kunst en publiek samen door exposities en bijeenkomsten te organiseren. Hang-out van fotgraferende en ontwerpende kunstenaars.

Wanneer je als ontwerper in de ruimte werkt, ben je medeverantwoordelijk voor de totale visuele kwaliteit van interieur en directe omgeving. In mijn presentatie voor 'FLOW' zett ik in op dit aspect en noemde mijn bijdrage Ik wil mijn station terug. Over het afkalven van de waarlijk ruimtelijke publieke ruimte en de verrassing van EYE: de tentoonstellingsruimte.

BNO-Tallks #11: FLOW

Wanneer je als ontwerper in de ruimte werkt, ben je medeverantwoordelijk voor de totale visuele kwaliteit van interieur en directe omgeving. In mijn presentatie voor ‘FLOW’ zett ik in op dit aspect en noemde mijn bijdrage Ik wil mijn station terug. Over het afkalven van de waarlijk ruimtelijke publieke ruimte en de verrassing van EYE: de tentoonstellingsruimte.

In de zomer 2010 namen 17 beleidsmakers en 17 creatieven plaats aan lunchtafels onder de bomen van het Haagse Lange Voorhout om met elkaar op informele wijze over de toekomst van Den Haag van gedachten te wisselen. Tijdens het praten diende het tafelkleed als schetsvel en kon hierop worden geschreven en verbeeld wat ter sprake kwam. "Breng de zee naar de stad"

Den Haag Design

In de zomer 2010 namen 17 beleidsmakers en 17 creatieven plaats aan lunchtafels onder de bomen van het Haagse Lange Voorhout om met elkaar op informele wijze over de toekomst van Den Haag van gedachten te wisselen. Tijdens het praten diende het tafelkleed als schetsvel en kon hierop worden geschreven en verbeeld wat ter sprake kwam. “Breng de zee naar de stad”